Turković d.o.o.
Klanica i prerada mesa, mlekara i proizvodi od mleka

Jablanička 37, 36310 Sjenica; Tel/faks: +381 (0) 20 740 220; E-mail: turkovic_doo@yahoo.com; turkovicdoo@gmail.com

O preduzeću “Turković’’ iz Sjenice

Nudimo vam prirodne i zdrave mesne i mlečne proizvode sa sjeničkih pašnjaka proizvedene po tradicionalnoj recepturi.

Zdravo hraniti se znači unositi potrebnu količinu mesnih i mlečnih proizvoda. Najvažnije je izabrati kvalitetne proizvode, pronaći pouzdanog proizvođača čiji su proizvodi vrhunskog kvaliteta. Izabrati sveže mesne i mlečne proizvode, proizvedene savremenim proizvodnim procesom u skladu sa prirodom.

Pronašli smo najbolji način da iskoristimo najbolje iz prirode, čist važduh, bistru vodu i bogate pašnjake. Osluškujući potrebe potrošača više od deset godina se trudimo da na raspolaganje svojim kupcima stavimo širok asortiman mesnih i mlečnih proizvoda. Od malog preduzeća za preradu mesa i mleka, zahvaljujući savremeno organizovanom proizvodnim procesu danas smo prepoznatljivi po vrhunskom kvalitetu mesnih i mlečnih proizvoda. Ulaganje u rast i razvoj, proširivanje proizvodnog programa i mreže maloprodajnih objekata, osnova su našeg daljeg razvoja.

Razvili smo zavidan asortiman proizvoda koji čine kvalitetno sveže meso (juneće, teleće, jagnjeće, ovčije i goveđe), polutrajni, trajni i fermentisani mesni proizvodi. Takođe, ulaganjem u savremenu tehnologiju i usavršavanjem zaposlenih, za kratko vreme smo razvili i kvalitetan asortiman mlečnih proizvoda (pasterizovano mleko, punomasni sir, kajmak, paprika u pavlaci). Zahvaljujući savremenoj opremi i stručnom kadru, naši visoko kvalitetni proizvodi su dostupni širom Srbije. Vođeni idejom zadovoljavanja svih standarda savremene proizvodnje, posedujemo ISO i HALAL sertifikat.

U daljem razvojnom putu nastojaćemo da održivo kvalitet proizvoda, zadvoljimo potrebe postojećih i izvozom proizvoda privučemo nove kupce. Proširenje proizvodnih kapaciteta, mreže maloprodajnih objekata i izlazak na tržište Crne Gore i Bosne i Hercegovine su osnova budućeg razvoja preduzeća.